Om

Dette er min blog, den skal bruges til at komme af med noget af det overskud jeg har ind i mig selv :). Der vil muligvis være perioder hvor jeg ikke vil få skrevet på bloggen, men fortvivl ikke, der skal nok komme noget igen. Indlæggenes indhold vil svinge i hvilket områder de omhandler Teknik, Fantasi, Oplevelser, Begivenheder osv.

Til hverdag, laver jeg en del forskellige ting. Jeg vil nu gerne lave lidt reklame for mit firma, AM TekDesign. I mit firma arbejder jeg som IT-konsulent for firmaer og private, jeg hjælper med alt deres elektronik (EDB, PC, Server, Netværksdesign). Hos private hjælper jeg gerne med at træffe det rette valg af computer eller HiFi udstyr. Hjælpen fremtræder ydermere i en del med at holde alles computer fri for skidt og snavs(virus osv.), man skal jo have lov til at klikket på alt hvad man ser. 🙂

Min fortid, som CAD tegner udnytter jeg gennem konsulent arbejde. Det er for firmaer der ikke ønsker at fuldtids ansætte en CAD person eller bare har en spidsbelastning nu og her. Dette går meget godt i spænd med mit firma, da jeg samtidigt har muligheden for at hjælpe dem videre med deres CAD system. Det hjælper altid at se på tingene med friske øjne.

Der er også gået lidt motorsav i hele firmaet, jeg har taget uddannelsen på Skovskolen som Topkapper. Hvilket vil sige, jeg kommer ud til dig, som kunde har du et svært træer, det står i din have eller op og ned ad dit hus. I det klatre jeg op med snor, sele og motorsav, herfra kan det beskærers eller fældes træet. Det kan være træet der står inde i en lille have og træet er med årene blevet 30m højt eller lige imellem to huse hvor der ikke er plads til at ligge træet ned uden at det ødelægger noget andet. Her kan jeg løse opgaven, da jeg ligge det ned stykke for stykke, uden at skade noget omkring liggende.

Sidst opdateret d. 08/06/11