Nu kan jeg ikke bruge fiber mere – Det er hvad Waoo siger…

Mandag d. 14/3 kom der en mail fra Waoo, det kunne umiddelbart godt se ud til at være en dom fra Waoo side. Jeg ser det i hvert fald som om de nu ikke kan levere noget som helst, ingen ting af det jeg får leveret af dem i dag. Jeg greb derfor knoglen og ringede til de dejlige service medarbejdere hos den fantastiske Waoo, her kunne en venlig dame oplyse jeg ikke kunne modtaget noget produkt fra dem. Efter lidt snakken oplyste damen at TDC’s kabler i post nr. fra 2600 og nedefter var i for dårlig stand til  de kunne levere noget til mig! Se skærm dumpet herunder, for at se hvad de har udsendt pr. mail.

 

Mail fra Waoo

Jeg blev sgu lidt frustreret og er stadig meget frustreret, da det nu ser ud til at de eneste jeg kan få fiber hos er FastTV!! Og at fiberkablet nu er dårlig, så dårligt at jeg intet produkt kan få, ja det er hverken en dårlig undskyldning eller en forklaring, det er direkte løgn!

I min frustration ringede jeg til IT & Telestyrelsen, nogen måtte jeg spørge, nogen måtte jeg snakke med! IT & Telestyrelsen ville vende tilbage, når der var en sagsbehandler ledig til at snakke med mig om denne sag.
Hvilket der var i går, i går ringede en venlig sagsbehandler tilbage til mig. Vi fik os en god snak om hvordan hele fiberlandet lå set fra og med mine øjne, og hvordan fiberlandet lå set fra han vinkel.
Desværre ser det ikke ud til at noget ændre sig, fra hvordan landet ligger nu, hvis man skal og vil opleve en ændring bliver det først om nogle måneder. Lige nu ser det ikke ud til at jeg kan få internet fra Waoo, uden jeg ved det vil jeg mene at TDC’s grossist priser sætter en stopper for Waoo. Af andre udbyder er mit eneste andet alternativ FastTV, hvilket jeg ikke ser som et alternativ! Man kan jo ikke få Fast IP, man skal betale mere for en symetrisk internet linje mm., så jeg synes bestemt ikke FastTV på nogen måder er et alternativ 🙁

Lidt opsamling på tilligere indlæg:
Historien vil ingen enden tage med TDC, WAOO & Dansk Bredbånd
Mit abo. hos Dansk Bredbånd blev opsagt i går…
Waoo! for en oplevelse…
Det ser ud til DBnet takker af for denne gang i KBH & omegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *