Reverse DNS

Alle mail server kan med fordel få deres FQDN (fully qualified domain name) registreret hos deres ISP. Der er lidt forskellige måder at gøre det på, her er et eksempel på hvordan man gør det hos TDC. Dette med mail er helt op til dig hvad du bruger, det kommer jo an på om du ændre i standard indtillingerne. Hvis du f.eks. køre SBS2003 er det mail.xxxx.dk og køre du SBS2008 er det remote.xxxx.dk.

Send mail til: hostmaster@tele.dk

Hej TDC hostmaster,
Venligst registrer vores IP: “xxx.xxx.xxx.xxx” i reverse DNS.
DNS navnet skal være “mail.xxxxxxx.dk”
 

Det kan også lade sig gøre at få det gennemført hos andre ISP’er, som foreksempel hos Dansk Bredbånd. Lav samme mail til deres “support@dbnet.dk” og ring efterfølgende til dem. For at forklar hvad din mail går ud på.
De er stadig nye i ISP faget og sådan nogle ting her, giver dem stadig is under fødderne. Dog er det noget alle IPS’er skulle vide noget om, og det gør de nok også. Det er bare ikke de personer der ved det, man sætter på support linjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *