Waoo.dk – den sidste tid

Jeg har købt mig en hus, det har jeg ude i/ned i/over i, Valby. Jeg har kikket efter hus længe og tilsidst blev der valgt dette hus af frøkenen og jeg. I den lange tid vi har kikket på huse, har jeg spurgt alle de personer, som har stået for fremvisningen af husene til os:
“Hvordan ser det ud med fiber her?  Kan man få det?  Ligger det tæt på?”.
Det er endnu ikke noget nogen ejendomsmæglere der har kunne svare på spørgsmålene, på stående fod. Det er åbenbart så langt ude i periferien endnu, så der ikke er nogen der koncentrere sig om det og det er måske helt okay, jeg mener det er en væsentlig del.

Jeg ville da hellere end gerne købe et hus hvor man kunne få levet fiberen eller fiberen var installeret. Desværre er det så få steder i byen København fiberen forekommer endnu, så man ikke kan vælge sit huskøb efter dette kriterium. Vi har overtaget huset og jeg har flyttet backuplinjen derud, sådan alt kan komme på plads inden vi flytte de sidste ting derud.

Af den grund er det kun blevet til en lille snoldet ADSL på 10/2 Mbit leveret af Fullrate. Der kan ikke klages over kundeservicen fra deres side eller det produkt de levere, man kan kun være meget ærgerlig over TDCs kobberkabler er, så dårlige de ikke kan klare en højere hastighed end dette. Men det er enlig desværre ikke noget der overrasker mig 🙁

Februar måned:

Februar måned bliver derfor den sidste tid med mit højt elskede internet, leveret af Waoo igennem de gamle DONG og nuværende TDC fiberkabler. Efter denne måned, vil det være slut med de høje hastigheder i upload og download, slut med de små “latency” tider man får gennem sit fiberkabel.

Hvis jeg kikker tilbage i kalenderen har jeg nu haft fiberforbindelse siden slutningen af 2007 og der har været meget få problemer med den forbindelse, det har aldrig kørt for nedsat hastighed eller på anden måde været et halvt produkt.
Dog skiftede serviceniveauet mange niveauer ned efter DONG solgte deres fiberandel til TDC. Det ændret meget på leverancen og på det tekniske serviceniveau 🙁

Alt i alt har det været lidt over 5 år med dejligt og rigtig godt internet leveret fra Dansk Bredbånd, senere hen leveret af Waoo! bredbånd.

Jeg håber virkelig ikke jeg kommer til at undvære det i alt for mange år fra nu. Selvom det er et indtryk man får, når man læser de forskellige artikler fra Version2.dk og andre nyheds sites, generelt er det også den opfattelse jeg selv får når jeg kikker TDC hjemmeside igennem. Der forekommer ingen eller meget lidt informationer omkring fibernettet. De fortæller næsten ikke at de har købt det, selvom det er en rimelig stor investering de har foretaget sig, hvis man ser hvad business.dk skrev tilbage i 2009, er det ikke mindre en 425 millioner der er lagt på bordret i kontanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *